Wie ben ik?

Mijn naam is Marsida Hysaj. Ik heb een achtergrond in klinische en gezondheidspsychologie (Research Masters). In de afgelopen jaren heb ik aan verschillende onderzoeksprojecten gewerkt in de klinische, gezondheid en sociale psychologie. Daardoor heb ik ervaring opgedaan in het ontwerpen en uitvoeren van kwantitatieve studies, (zowel in het lab als in het veld) en heb ik gebruik gemaakt van geavanceerde statistische analyses.

Bij LUMC Curium ben ik met name gericht op mijn PhD onderzoek over hoe sociale buffers de impact van ernstige mentale stoornissen kunnen verminderen bij jongeren. Daarnaast coördineer ik de halve minor “Clinical research and practice in child psychiatry” voor derdejaars geneeskunde studenten. 

Dit project is een samenwerking tussen LUMC Curium (prof. dr. Robert Vermeiren, en het Population Health Management team van Campus Den Haag (prof. dr. Jessica Kiefte and dr. Matty Crone). De hoofdonderzoeker is Marsida, voor vragen kun je contact met haar opnemen via m.hysaj@lumc.nl